Батат "Порто Ляранж" (Porto Larang), або "Португальський 4" - сорт батату з оранжевою м'якоттю португальської селекції.
Кущі компактні. Листя округлі, злегка зубчасті. Швидкість пробудження нижче середньої. Вихід розсади з 1бульби 20 - 25 шт. Температура проростання від 22° С.
Бульби великі. Колір шкірки варіюється від жовто-червоної до темно-червоної. М'якоть щільна, помаранчева, солодка, на зрізі виділяє багато білого молочного соку. Смак морковний.
Строк дозрівання середній. Період вегетації становить 105 -115 днів. Урожайність висока. Стійкість до грибкових захворювань висока. Бульби зберігаються добре. Добре підходить для запікання, для приготування картоплі-фрі, для приготування кондитерських виробів.
Характеристики | |
Срок дозрівання | Середня |
Колір | Жовто-червоний або темно-червоний |
Смак | Солодкий |
Солодкість | Вище середньої |
Урожайність | Висока |
Рекомендовані товари